Tujuan Penubuhan


Tujuan Penubuhan jawatan kosong hub | Tujuan kami menubuhkan blog ini adalah untuk memberikan anda panduan dan tips bagaimana untuk anda memohon jawatan kosong kerajaan terkini melalui laman-laman web rasmi kerajaan seperti Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) dan jawatan-jawatan kosong kerajaan di setiap negeri-negeri yang menerima pengambilan secara online.


Dengan mengikuti laman blog ini adalah akan memperoleh pelbagai ilmu dan pengetahuan dan cara untuk anda membina networking dengan laman-laman web kerajaan dan kami juga akan berikan anda langkah bagaimana cara yang betul untuk memohon jawatan-jawatan kosong kerajaan terkini.

Kenapa anda perlukan cara yang betul untuk memohon jawatan kosong kerajaan? Tahukan anda terdapat lebih 600,000 ribu belia yang tidak berkerja dimalaysia dan setiap daripada mereka sedang mencari-cari jawatan kosong dan untuk bersaing dengan mereka anda perlu menjadi yang terbaik diantara mereka bukan dari segi akademik tetapi dari segi cara permohonan yang betul.

Rumusannya jika anda mengikut rapat blog ini anda akan memperoleh pelbagai tips dan langkah yang betul untuk membuat permohonan jadi teruskan bersama kami setiap hari untuk jadi yang pertama mendapat tips dan jawatan kosong kerajaan terkini.

Untuk tidak melepasi sebarang kemaskini anda diperlawa untuk ikut kami di sosial media seperti berikut:-

Twitter : https://twitter.com/gkerjaya
Facebook : https://www.facebook.com/rasmi.idk
Laman Web Rasmi : www.gkerjaya.com

0/Post a Comment/Comments

Pastikan anda tidak kongsikan maklumat peribadi anda diruangan komen dibawah. Sebarang Pertanyaan dan pandangan anda boleh tinggalkan dibawah team kami akan membantu anda