Penafian

Segala maklumat yang diberikan adalah mengikut kemaskini terkini daripada pihak sumber yang telah kami berikan di link di setiap post yang kami pamerkan dan segala perubahan maklumat atau info adalah mengikut dari sumber rujukan asal dan jika terdapat sebarang perubahan di dalam sumber  rujukan asal maklumat yang kami berikan akan terbatal.
Gambar 

Setiap Gambar yang dipamerkan didalam blog ini adalah dari public domain dimana kami percaya ianya bebas digunakan oleh itu jika terdapat gambar-gambar yang mempunyai hak cipta atau kepunyaan anda dan anda tidak mahu gambar tersebut dipamerkan di laman ini anda boleh menghubungi kami di contact@gkerjaya.com dan kami akan memadamnya.Maklumat dan Data

Untuk pengetahuan anda kami tidak akan mengambil apa-apa maklumat peribadi anda yang anda berikan kepada sumber seperti laman web rasmi SPA dan lain-lain laman jawatan kosong yang telah kami iklankan. Dan kepada pembaca anda dinasihatkan untuk tidak mempamerkan maklumat peribadi anda seperti no tel dan alamat di ruangan komen post ini.

Sumber dan Rujukan

Setiap post kami akan pastikan kami berikan sumber rujukan untuk anda dan setiap jawatan yang dipamerkan andalah daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai. DAN pihak kami tidak akan bertanggung jawab atas sebarang kerugian atau kehilangan disebabkan penggunaan blog ini.

0/Post a Comment/Comments

Pastikan anda tidak kongsikan maklumat peribadi anda diruangan komen dibawah. Sebarang Pertanyaan dan pandangan anda boleh tinggalkan dibawah team kami akan membantu anda