Permohonan kerja kosong kerajaan

Permohonan kerja kosong kerajaan | Pastinya ramai diantara kita berminat dan ingin berkerja didalam sektor awam atau kerajaan. Oleh kerani itu kami pihak jawatan kosong hub ingin berikan kepada anda beberapa laman sesawang kerajaan yang membolehkan anda membuat permohonan secara online bagi mengisi kerja kosong kerajaan terkini.Permohonan kerja kosong kerajaan

1. Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA)

Laman sesawang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam ( SPA) adalah laman sesawang rasmi bagi pengambilan jawatan kosong kerajaan seperti,suk negeri,bomba,polis dan lain-lain oleh itu jika anda berminat anda boleh daftarkan diri untuk membuat permohonan.

2. Jobsmalaysia

Sebuah laman sesawang yang ditubuhkan oleh Kementerian tenaga kerja malaysia untuk memudahan para pemohon membuat permohonan secara online kebanyakkan jawatan yang ditawarkan di Jobsmalaysia adalah badan-badan berkanun seperti, Risda, Lembaga Getah dan lain-lain jika anda berminat anda boleh buat pendaftaran di Jobsmalaysia segera.

3. Gkerjaya.com

Gkerjaya adalah sebuah laman sesawang yang mengiklan jawatan-jawatan kosong terkini kerajaan dan swasta oleh itu jika anda berminat anda boleh layari laman sesawang gkerjaya.com untuk melihat pelbagai jawatan kosong yang ditawarkan.

Kami berharap dengan info ini ianya boleh membantu anda untuk mendapatkan jawatan yang anda inginkan dan kami doakan anda supaya terus maju jaya.
Sebarang pertanyaan anda boleh tinggalkan diruangan komen dibawah.

0/Post a Comment/Comments

Pastikan anda tidak kongsikan maklumat peribadi anda diruangan komen dibawah. Sebarang Pertanyaan dan pandangan anda boleh tinggalkan dibawah team kami akan membantu anda