Jawatan Kosong Terkini Pembantu Penguasa Kastam Gred W17

Jawatan Kosong Terkini Pembantu Penguasa Kastam Gred W17 | Kepada mereka yang berminat untuk menjawat-jawatan kosong kerajaan terkini sebagai pembantu Penguasa Kastam Gred W17 anda diperlawa untuk membuat permohonan secara online dengan mengikuti langkah-langkah seperti yang telah ditetapkan. Permohonan adalah terbuka sepanjang tahun.

Jawatan Kosong Terkini Pembantu Penguasa Kastam Gred W17


Jawatan Kosong Terkini Pembantu Penguasa Kastam Gred W17

Nama Jawatan : Pembantu Penguasa Kastam Gred W17
Kementerian Jabatan : Kastam diraja Malaysia
Kadar Gaji : RM929 sehingga RM3377
Kadar Kenaikkan Setiap Tahun : RM95

Syarat Permohonan

  • Mempunyai sijil pelajaran malaysia dengan kepujian didalam subjek matematik dan kepujian dalam bahasa melayu termasuk ujian lisan atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.
  • Calon yang mempunyai kelayakan diploma atau degree tidak digalakan untuk membuat permohonan bagi jawatan ini.
  • Permohonan boleh dibuat sepanjang tahun dan anda akan dimasukkan sebagai pemohon jika anda pengambilan.
Tugas Jawatan

Anda akan dipertanggungjawabkan untuk menjalani peperiksaan di atas barang-barang yang diimport/eksport ,membuat rondaan intipan dan lain-lain tugas yang berkaitan yang diberikan.

Cara Memohon

Permohonan jawatan kosong terkini Pembantu Penguasa Kastam Gred W17 hanya boleh dibuat secara online iaitu dengan mendaftar di laman rasmi suruhanjaya perkhidmatan awam (SPA) sahaja.Kami telah sediakan link dibawah untuk buat pendaftaran atau permohonan.

Jangan lupa tekan simpan

Tips Permohonan diterima

Pastikan anda memberikan maklumat SPM/SPM(V)/SPVM yang betul dan berikan maklumat kokurikulum dengan betul dan tepat dan paling penting pastikan anda simpan maklumat yang dikemaskini.


0/Post a Comment/Comments

Pastikan anda tidak kongsikan maklumat peribadi anda diruangan komen dibawah. Sebarang Pertanyaan dan pandangan anda boleh tinggalkan dibawah team kami akan membantu anda