Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Pembantu Tadbir N17

Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Pembantu Tadbir N17 | Kepada mereka yang sedang mencari-cari peluang pekerjaan kerajaan anda boleh membuat permohonan secara onlune bagi mengisi jawatan kosong sebagai Pembantu Tadbir N17 (Perkeranian/Operasi). Permohonan adalah terbuka sepanjang tahun.

Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Pembantu Tadbir N17


Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Pembantu Tadbir N17

Jawatan : Pembantu Tadbir ( Perkeranian / Operasi)
Kadar Gaji : RM928 sehingga RM3377 dengan kenaikkan RM95 setahun.
Kelayakan : SPM
Kementerian dan jabatan : Pelbagai Kementerian mengikut keperluan.

Syarat Pelantikan Jawatan

  • Permohonan hanya terbuka kepada mereka yang mempunyai sijil SPM dengan kepujian dalam subjek matematik dan bahasa melayu termasuk ujian lisan.
  • Mereka yang mempunyai diploma dan keatas tidak digalakan untuk memohon.

Tugas Pembantu Tadbir N17

Menjalankan tugas-tugas perkeranian dan operasi yang sesuai dengan jabatan anda ditempatkan antara tugasnya ialah mengemaskini fail-fail,menyediakan laporan bulanan/tahunan dan menyediakan statistik yang diperlukan.

Cara Memohon


Permohonan hanya boleh dibuat secara online calon hendaklah membuat permohonan di laman rasmi suruhanjaya perkhidmatan awam (SPA). Permohonan adalah terbuka sepanjang tahun anda akan dimasukkan kedalam senarai permohonan jika ada pengambilan pada tahun itu.


Mohon online di sini.
Server 1


0/Post a Comment/Comments

Pastikan anda tidak kongsikan maklumat peribadi anda diruangan komen dibawah. Sebarang Pertanyaan dan pandangan anda boleh tinggalkan dibawah team kami akan membantu anda